Hooggevoeligsterkewil community

“ Informatie en hulp voor ouders en begeleiders van hooggevoelige kinderen met een sterke wil”

Vind op deze pagina de events die worden aangeboden door HG&SW-specialisten die óók gelicentieerd zijn om de cursus Hooggevoelig & Strong-Willed kind van Janneke van Olphen te geven. Deze cursus bestaat uit 6 onderdelen en deze onderdelen worden door de specialisten in verschillende vormen aangeboden (avonden of dagen). Elke specialist voegt daar bovendien haar/zijn eigenheid, ervaring en kennis aan toe. Wanneer je op een event klikt, lees je wat er precies aan bod komt tijdens dat event.

 

 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

DELFT- Cursus Het Hooggevoelige Kind met een Sterke Wil

9 oktober 2021 @ 09:30 - 16:30

€250
Cursus Hooggevoelig & Strong-Willed DELFT

Dé CURSUS nu ook in DELFT!

De cursus Hooggevoelig en Strong-Willed kind is ontwikkeld door Janneke van Olphen, auteur van de boekjes over Draakje Vurig en uiteraard ‘Het hooggevoelige kind met een sterke wil’. De cursus bestaat uit 6 modules en wordt ondersteund door een werkboek, ook geschreven door Janneke.

Ik bied de cursus in Delft in hybride versie aan: verdeeld over 5 sessies, deels online deels offline, zodat er tijd en ruimte is om al het geleerde te laten bezinken en om te kunnen oefenen met de inzichten en handvatten. De cursus is vooral praktisch van aard. Niet vol tips – dat zou slechts ‘symptoombestrijding’ zijn – maar vol inzichten en handvatten. Als je begrijpt wat er gebeurt bij je kind vanbinnen, wordt zijn of haar gedrag ‘logischer’ en ontstaat er meer ruimte. Ruimte om te leren omgaan met de intense emoties van je kind, ruimte om elkaar te helpen in het herkennen van oplopende spanning en het reguleren hiervan. Waardoor de mooie kwaliteiten van je kind kunnen opbloeien, de krachtige gevoeligheid, intensiteit en de sterke wil. En er ein-de-lijk rust en ontspanning terugkeert.

Planning van de cursusgroepen

We starten met twee groepen parallel, met een weekje ertussen. Dit geeft de mogelijkheid om wat te schuiven met deelname aan de online sessies en geeft wat meer flexibiliteit voor de deelnemers. Vergeet bij je inschrijving niet te vermelden aan welke groep je zou willen deelnemen. De sessies op locatie in Delft vinden plaats op vrijdag of zaterdag, de online sessies op dinsdag en woensdag zijn in de avond.

  • Groep 1: vrijdag 1 oktober; dinsdag 12 oktober; vrijdag 20 oktober; dinsdag 9 november; dinsdag 16 november
  • Groep 2: zaterdag 9 oktober; woensdag 20 oktober; zaterdag 28 oktober; woensdag 17 november; woensdag 24 november

Meer gedetailleerde informatie vind je op mijn website www.praktijkJulijn.nl

Kosten en locatie

De eerste en de derde sessie van de cursus vinden plaats op de zolder van de Hooiberg van Stadsboerderij en waterspeeltuin BuytenDelft
aan de Korftlaan 3A, 2616LJ in Delft. Er is ruime (gratis) parkeergelegenheid aanwezig.

Kosten voor de gehele cursus van vijf sessies:

 250,– per persoon
400,– per koppel (voor ouders / verzorgers uit eenzelfde gezin)

De prijs is inclusief btw. Koffie, thee en wat lekkere versnaperingen zijn op locatie uiteraard bij de prijs inbegrepen. Tijdens de eerste sessie zal er ook een lunch geserveerd worden.
Het werkboek voor de cursus, geschreven door Janneke van Olphen, dient nog apart aangeschaft te worden. Prijs is  17,50 (p.p. of per koppel)

Aanmelden voor de cursus kan via mijn website

 

Gegevens

Datum:
9 oktober 2021
Tijd:
09:30 - 16:30
Kosten:
€250

Organisator

Angelique van der Mast
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Stadsboerderij BuytenDelft
Korftlaan 3A
Delft, 2616LJ Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie