Hooggevoeligsterkewil community

“ Informatie en hulp voor ouders en begeleiders van hooggevoelige kinderen met een sterke wil”

Pauline Notermans

Mijn passie is om kinderen weer in hun kracht te zetten door samen op zoek te gaan naar een passende oplossing waarbij veiligheid en vertrouwen voorop staan. Elk kind heeft zijn eigen sterktes en positieve kwaliteiten en daarmee de sleutel tot de oplossing.

Mijn motto is dat het kind niet het probleem is, maar een probleem heeft!

Functie

Integratief kinder- en jeugdtherapeut

Doelgroep

 • Kinderen in de leeftijd van 6 tot ongeveer 18 jaar, die als gevolg van sociaal emotionele problemen uit balans zijn geraakt en in hun ontwikkeling worden geremd. Tevens geef ik ondersteuning aan ouders en leerkrachten.

Specialisatie

Ik ben in mijn begeleiding van kinderen gespecialiseerd in hooggevoeligheid, al dan niet in combinatie met een sterke wil. 

Daarnaast bied ik hulp aan kinderen die faalangstig zijn, weinig zelfvertrouwen hebben, een negatief zelfbeeld hebben, pesten en gepest worden, met gedragsproblemen kampen zoals druk of agressief gedrag, woedeaanvallen, problemen op school etc.

Ik kijk vanuit verschillende invalshoeken integratief naar het kind en de klacht, waarbij ik gebruik maak van diverse therapievormen (o.a. cognitieve-, oplossingsgerichte-, gedrags-, spel en systeemtherapie).

  Registraties

    • Geregistreerd HG&SW-specialist

    • Geregistreerde schilden van je innerlijke familie coach

    • Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ)
    • Lid beroepsvereniging VvvK (van en voor Kindertherapeuten)

  Regio

  Veldhoven en omstreken

  Plaats

  Blekkehei 2

  5508 TC Veldhoven

  BLOGS GESCHREVEN DOOR MIJ

  Geen Resultaten Gevonden

  De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.